Din webbläsare stödjs ej längre!

Uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt.

Uppdatera min webbläsare nu

Jetcost-appen

Ladda ner Jetcost-appen nu och jämför de bästa erbjudandena för billiga flyg, hotell och biluthyrning!

Sök, jämför och boka flyg, hotell och hyrbilar med Jetcost-appen!

Med Jetcost-appen kan du söka och jämföra olika biljettpriser, när som helst och var som helst, från din mobila enhet helt gratis! Boka din flygbiljett, ditt hotell eller din bil till bästa pris genom att jämföra de tillgängliga erbjudandena i lugn och ro och utan någon extra kostnad. Jetcost-appen hjälper dig att spara tid och pengar genom att hitta exakt det du söker på bara några sekunder.
 

App-Funktioner:

 
  • Med vår app kan du dra nytta av exklusiva erbjudanden och konkurrenskraftiga priser. Ställ in en prisvarning för att få veta när priserna sjunker eller stiger, så att du kan boka utan att bryta din budget. 
  • Du kan snabbt komma åt din sökhistorik och alla dina favoritsökalternativ. Fortsätt sökningen där du slutade eller spara erbjudandet som en favorit så att du inte missar det. Du kan visa de flygningar och sökningar som du väljer att hålla ett öga på i en särskild sektion.
  • Hitta de bästa flygningarna och få uppdateringar och rekommendationer tack vare våra aviseringar. Prova funktionen för prisnotifiering: klicka på klockan, skapa en varning och slappna av! Vi meddelar dig om eventuella prisändringar! 
  • Inga bokningsavgifter, inga dolda kostnader, bara priser från de bästa flygbolagen och resebyråerna.

Ladda ner Jetcost-appen nu och jämför de bästa erbjudandena för billiga flyg, hotell och biluthyrning!
Prenumerera gratis för att få de senaste reseuppdateringarna.
Klicka på Tillåt när du blir tillfrågad om Aviseringar.